Tour de Hongrie: Életem formájában vagyok – Dina Márton

Vágólapra másolva!
2023.05.03. 17:57
null
Dina (balra) a Ceská Kamenicében véget érő verseny dobogóján (Fotó: facebook.com/ATTInvestments)
Dina Márton élete formájában érzi magát egy héttel a Tour de Hongrie országúti kerékpáros-körverseny rajtja előtt.

 

Az ATT Investments 27 éves magyar bringása az MTI-nek úgy nyilatkozott: nem indult rosszul az idénye, hiszen a cyclocross (terepkerékpár) országos bajnokságon kötelezőnek tekintett elsőséget megszerezte, országúton viszont hiányzik számára egy győzelem. Másfél hete a cseh kupában elért második és harmadik helye alkalmával érzése szerint nyernie kellett volna, míg korábban a rodoszi versenyeken elmaradtak az eredmények.

„A teljesítményemmel viszont maximálisan elégedett lehetek, számok alapján életem formájában vagyok, bízom benne, hogy ez ki is jön” – szögezte le Dina. Meglátása szerint jól beilleszkedett az összetartó cseh kontinentális csapatba, ahol jó a hangulat, dolgoznak egymásért és nincs fölösleges stresszelés.

„Pihenten, motiváltan érkezem ide, bízom a top tízben” – fogalmazott már a magyar körverseny kapcsán, amelyen 2019-ben második lett. Hozzáfűzte ugyanakkor, ha ez nem jön össze, akkor is lesz lehetősége jó eredményt elérni, hiszen egy sűrű versenyblokkot kezd meg a Tour de Hongrie-val.

A jövő szerdától vasárnapig tartó, immár a nemzetközi szövetség (UCI) ProSeries-sorozatába tartozó 44. magyar körversenyt 22 csapat részvételével rendezik meg. Az M4 Sport élőben közvetíti a keddi keszthelyi csapatbemutatót, valamint teljes hosszában az összes szakaszt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik