Sportkrém: Kozmann György kilépett a komfortzónájából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.07. 14:09
Kozmann György szakított a vízzel, és szárazra váltott: a kenusikerek után most egy környezetvédelmi projektben dolgozik. A régi emlékeket persze sosem felejti, és nagyon sokat gondol tragikusan elhunyt barátjára, Kolonics Györgyre is.

„Én mindig is az az ember voltam, aki szeret kilépni a komfortzónájából. Amikor még Kolóval együtt versenyeztem, minden edzésen ott volt bennem, hogy vissza kell fojtanom valami újat magamban annak érdekében, hogy a vízen sikeresek legyünk. Már akkor dübörgött bennem valami más, mentem volna tárgyalni, azt még nem tudtam, hogy miről, de olyan szívesen felöltöztem volna elegáns ruhába, és csináltam volna valami egészen mást is. Az élsport mellett erre nem volt lehetőségem. A Koló halála utáni időszakban csak erősödött bennem ez az érzés, kezdtem telítődni a sportággal, és míg másoknak esetleg nyomasztóan hat vagy hatott kilépni a sportolói világból, én alig vártam, hogy végre valami mást csináljak.”

Ha kíváncsi arra, Kozmann György számára mi jelentette a végső lökést a visszavonuláshoz, milyen apának tartja magát és miként képzelné el Koló mostani mindennapjait, lapozzon bele a Sportkrém pénteki számába!

És még:

• Fucsovics Márton tizenhat éves kora óta otthon érzi magát a konyhában

• Árpád vezér és a magyarságtudat: Kiss Gergely történelmi példaképe

• Szabó Gábor életmentő csomagja: kefír, kifli, csoki

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik