Jégkorong: királypitont tart otthon, sírógörcsöt kap, ha elszakad a korifűzője

NAGY PÉTER, PUSZTAI VIOLA (videó), TUMBÁSZ HÉDI (fotó)NAGY PÉTER, PUSZTAI VIOLA (videó), TUMBÁSZ HÉDI (fotó)
Vágólapra másolva!
2020.07.23. 14:19
Artista is lehetett volna, a Rippel fivérek szerint tehetsége is van hozzá. Terbócs Istvánból viszont jégkorongozó lett, pedig amikor tizenévesen eljött az Újpesttől, volt egy kisebb megingása, nem érezte magában az erőt ahhoz, hogy ezt a sportágat magasabb szinten űzze. A MAC HKB Újbuda válogatott csatára erről is beszélt a Sportkrém stábjának, miközben megmutatta házi kedvencét, a Déneske névre hallgató királypitont. 

Aki követi az Instagramon, az tudja, hogy nagy horgász hírében áll, és barátnőjével van egy közös kutyája, Simon. Az viszont talán kevésbé ismert, hogy egy királypiton büszke tulajdonosa. De hogy saját kígyója legyen, ahhoz hosszú út vezetett, ráadásul kezdetben madárpókot akart hazavinni. Azonban sokáig be kellett érnie a rovarokkal, a halakkal és Tóbiással, a teknőssel.

„Tóbiás nagyon idegesítő volt, hajnali ötkor jobbra-balra kopogott a páncéljával. Úgyhogy tizenhét évesen kitaláltam, hogy nekem kell egy királypiton. Milyen jó, nem zajong, nem kell vele sokat foglalkozni, ha elfelejtek neki enni adni, akkor akár fél évig is kibírja. Ez az én állatom! Mindent elolvastam róla, és amikor úgy éreztem, készen állok rá, elmentem megvenni, míg anya dolgozott. Hazahoztam, és bumm, ott volt. Ekkor már nem volt sok sansz, hogy nemet mondjon. Ráadásul gyorsan beledobtam a kezébe, aztán mindjárt mondta, hogy de cuki. Így maradt meg Déneske.”

A MAC-ban a hatodik idényére készülő csatárt dinamikus, kemény, ellentmondást nem tűrő játékosnak tartják, aki bár belemegy a bunyókba, nem alattomos, és a határt sem lépi át.Videónkban elmondja, mennyire ért ezzel egyet, valamint felidézi pályafutása eddigi legemlékezetesebb pillanatát, a svédeknek lőtt gólját is. Továbbá az is kiderül, mennyire rigolyás, ha valami nem stimmel a jégen a felszerelésével. Annyit elárulhatunk, ha netalántán elszakad a korifűzője, akkor majdhogynem sírógörcsöt kap.

Ha még többet szeretne megtudni a Turbónak is becézett, 24 éves hokisról, keresse a pénteki Nemzeti Sport Sportkrém mellékletét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik