Jégkorong: a gyengélkedő Fradi megvált három játékosától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.11. 17:45
A nyolccsapatos Mol Liga 7. helyén álló Ferencváros a rossz eredmények és a nem megfelelő hozzáállás miatt megszüntette Horváth András, Borbás Gergely és Marek Mikusovic szerződését,

A klub csütörtöki hivatalos közleményében az áll, hogy „Horváth András szerződésbontásával kapcsolatban a játékos kérésére a későbbiekben tájékoztatja a szurkolókat a szakosztály.”

A Fradi emellett a pályán kívül megsérülő Kamil Tvrdek szerződését a felépüléséig felfüggesztette, azaz amíg nem tud edzeni, nem kap fizetést.Ez az időszak egy hónapra tehető.

A csapat vezetősége több jégkorongozó számára is kilátásba helyezte a szerződése január közepén történő módosítását (fizetéscsökkentés, szerződésbontás), ha nem történik változás, mivel többük teljesítményével és/vagy hozzáállásával nincsen megelégedve – írta a fradi.hu.

„A fenti döntéseket az FTC szakosztály-vezetősége hosszas mérlegelés alapján hozta meg. Biztosak vagyunk benne, hogy a szakosztály-vezetőségnek is van felelőssége a kialakult helyzetben, elsősorban abban, hogy nem megfelelő szigorral kezelte az esetleges edzéskimaradásokat, erőnléti problémákat, magatartásbéli kihágásokat. Ezt belátva, ebben a tekintetben a Ferencvárosnál új időszak következik” – szólt a közlemény.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik