Jégkorong: vesztett a súlyából, nem tarthatott a válogatottal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.13. 11:25
A debreceni Könczei Áron súlyproblémái miatt nem tarthatott múlt héten a magyar jégkorong-válogatottal a lengyelországi tornára. 

Könczei Áron, a Debreceni Hokiklub fiatal centere részt vett február elején a felnőtt jégkorong-válogatott összetartásán, amelynek célja az volt, hogy Rich Chernomaz szövetségi kapitány kiválassza azokat a játékosokat, akik elutaznak Lengyelországba egy felkészülési négyes tornára. A szakmai stáb jó véleménnyel volt Könczeiről, a látottak alapján helye lett volna a csapatban, ám egy apró probléma mégis felvetődött a szerepeltetésével kapcsolatban, mégpedig a súlya, ugyanis kisebb súlyvesztéssel bajlódott – írja a haon.hu.haon.hu.

„Remekül éreztem magam az első összetartásomon. A játék is jól ment, sok helyzetet és több gólt produkált az a sor, amelyben szerepeltem. Most itthon maradtam, mert egy kicsit veszítettem a súlyomból, de a játék elemeiben elégedettek voltak velem. A fiataloknak most még meg kell húzniuk magukat az öltözőben, de amint jégre lépünk, kötelező a keménység, nem szabad engedni az idősebb játékosoknak, hogy helyzetbe kerüljenek. Az biztos, közel kerültünk a felnőtt válogatottsághoz, meglátjuk, hogy áprilisig ki mennyit fejlődik és milyen formában lesz a vébé előtti felkészülésen. Addig kicsit erősödnöm kell, hogy a sarokban jobban meg tudjam tartani a pakkot" – idézi a megyei hírportál Könczei Áront, aki jövő hónapban ünnepli a 20. születésnapját.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik