Jégkorong, DEL: még nem jön Szuper, a Hannover bejutott az elődöntőbe

Vágólapra másolva!
2010.04.07. 23:51
A német élvonalbeli jégkorongbajnokság (DEL) negyeddöntőjének ötödik mérkőzésen 4–3-as győzelmet aratott Szuper Levente együttese – amely már az első harmad után 4–1-re elhúzott –, a Hannover Scorpions a Thomas Sabo IceTigers ellen. Így a győztes együttes bejutott az elődöntőbe, s ez a tény kapusunk világbajnoki szereplését továbbra is kérdőjelessé teszi.

Szuper a negyeddöntő ötödik mérkőzésen sem kapott szerepet, továbbra is a cserepadról szemléli társai küzdelmét. Ez azonban nem változtat azon, hogy továbbra sem számíthat rá Ted Sator szövetségi kapitány.

Az elődöntőben az alapszakaszban hetedik helyen végző Ingolstadttal mérkőzhetnek majd meg Szuperék, s ha párharcuk három, vagy négy mérkőzésen eldől, akkor a magyar légiós még odaérhet az április 17-ei vb-rajtra. Ha ötödik, döntő mérkőzésig jutnak, akkor azonban két vb-mérkőzésről hiányozhat.

Amennyiben viszont bekerülnek a nagydöntőbe is, úgy végkép lemarad az idei vb-ről, a magyar válogatottnak pedig nélküle kell megoldania Ljubljanában a rá váró nehéz feladatot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik