PSG: Messi apja cáfolja az átigazolási pletykákat

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.05.10. 13:44
null
Lionel Messi apja tagadja a világbajnok argentinnal kapcsolatos átigazolási pletykákat (Fotó: Getty Images)
Mint beszámoltunk róla, sajtóhírek szerint Lionel Messi az idény végén távozik a PSG-től. Az argentin világbajnok akár a fizetésén is jelentősen csökkentene annak érdekében, hogy visszatérhessen Barcelonába. A párizsiak ellenben biztosra veszik, hogy Messi Szaúd-Arábiában folytatja. Most Messi édesapja cáfolta az átigazolási pletykákat.

Messihez közeli családtagok a CNN Sportnak azt nyilatkozták, hogy az argentin világbajnok még nem írta alá sehova, és csak az idény végeztével dönt a jövőjéről. Később, Lionel Messi édesapja, Jorge Messi az Instagram oldalán tett nyilatkozatot, amelyben megerősítette, a 35 éves játékosnak még nem dőlt el a jövője.

„Egyáltalán nincs megállapodás egyetlen klubbal sem a jövő évre vonatkozóan. A döntés nem fog megszületni, amíg Lionel be nem fejezi a bajnokságot a PSG-vel. Amint vége az idénynek, akkor lesz idő, hogy elemezzük és megnézzük, mi a helyzet, aztán meghozzuk a döntést” – olvasható a közleményben.

Jorge Messi
hozzátette: „Mindig lesznek pletykák, és sokan használják Lionel nevét, hogy hírnevet szerezzenek, de csak egy igazság van, és biztosíthatunk mindenkit, hogy eddig senkivel sem volt semmi. Sem szóbeli, sem írásbeli megállapodás nem volt, és nem is lesz, amíg az idény véget nem ér.”

Messit a PSG szurkolói többször is kifütyülték. Korábban a párizsi klub két hétre eltiltotta az argentin támadót, amiért a vezetők engedélye nélkül utazott el Szaúd-Arábiába. Messi bocsánatot kért és félreértésre hivatkozott, így visszaengedték csapata edzéseire.

„A futballt gyerekkorom óta szeretem és élvezem– mondta Messi a CNN Sport műsorvezetőjének, Amanda Daviesnek, miután hétfőn a Laureus World Sports Awards 2023-as díjátadóján az év sportolójának választották. – Szeretek játszani és szeretem a mindennapi életet. Egész életemben azt tehettem, amit szeretek, és én csak erre törekszem: hogy továbbra is élvezzem, hogy továbbra is játszhassak, ami mindig is boldoggá tett. Amíg ez így van, addig folytatni fogom.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik