PSG: edzőváltás Párizsban? Thomas Tuchel visszatérhet – sajtóhír

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2023.02.21. 15:36
null
Tuchel visszatérhet Párizsba (Fotó: Getty Images)
Nem megy jól mostanában a Paris Saint-Germainnek: Christophe Galtier csapata 2023-ban már ötször kikapott, ami több, mint a teljes 2022-es évben elszenvedett vereségei száma. Úgy hírlik, menesztheti a PSG vezetősége a francia szakembert, de vajon ki válthatja?


Több brit oldal, például a Evening Standard is úgy tudja, a Paris Saint-Germain vezetősége nyitott lenne rá, hogy újra Thomas Tuchel legyen a klub vezetőedzője. A német szakember korábban Bajnokok Ligája-döntőig vezette a PSG-t, majd 2020 végén menesztették – másodedzőjével, Lőw Zsolttal együtt.

Tuchel azóta BL-t nyert a Chelsea-vel, ám most már hónapok óta nincs klubja, így lehet esély a visszatérésre, főleg, ha azt nézzük, hogy a német szakembernek főképp a párizsiak akkori sportigazgatójával, Leonardóval voltak konfliktusai, ezt a posztot pedig már Luís Campos tölti be a Paris Saint-Germainnél.

A brit sajtóban egyébként az idény közben az Aston Villától menesztett Steven Gerrard neve is felmerült.

Egyelőre persze Galtier menesztése sem biztos, sőt: amennyiben csapata egygólos hátrányról Münchenben továbbjut a Bayern ellen a BL-ből, szinte biztos a maradása, de ha nem…

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik