Marseille: kénytelen volt bocsánatot kérni, amiért lájkolta Mbappé fotóját

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.02.28. 09:32
null
Kylian Mbappé mintha a helyes megoldást mutatná: néha jobb csendben maradni (Fotó: AFP)
Az Olympique Marseille utánpótlásának egyik nagy ígérete, Enzo Sternal támadások kereszttüzébe került a közösségi médiában, mert a hétvégi francia klasszikus után lájkolta a PSG két gólt szerző labdarúgója, Kylian Mbappé Instagram-posztját.

 

„Mi vagyunk a Paris Saint-Germain!” – posztolta Kylian Mbappé egy olyan fotó kíséretében, amelyen ünnepel a 3–0-s párizsi győzelmet hozó marseille-i mérkőzésen. Több millióan nyilvánították ki tetszésüket, köztük Enzo Sternal is, aki 15 éves fejjel nem számolt azzal, hogy a két csapat közötti évtizedes rivalizálás fényében ez „bűnnek” számít.

Hiába tartják a marseille-i utánpótlás nagy ígéretének, hiába tagja a francia U16-os válogatottnak, az OM legelvakultabb szurkolói, miután kiszúrták tetszésnyilvánítását, nem kímélték kommentjeikben. A gyűlölködés odáig fajult, hogy a fiatal játékos szükségesnek érezte a nyilvános bocsánatkérést.

„Szeretnék bocsánatot kérni a klubomtól és összes szurkolójától, amiért egy nem megfelelő fotót lájkoltam. Egy hatalmas klub, az OM labdarúgója lehetek, szurkolója is vagyok az első pillanattól, és mindent megtennék ezekért a klubszínekért” – írta a Marseille-be néhány éve Nancyból érkező Enzo Sternal a közösségi médiában.

Kevésbé rámenős marseille-i szurkolók védelmükbe vették Enzót, mondván, egy 15 éves srác esetében, aki ráadásul támadót játszik, teljesen természetes, hogy csodál egy Mbappé-kaliberű labdarúgót, még ha az ősi rivális színeit viseli is.

AZ A BIZONYOS FOTÓ ÉS A BOCSÁNATKÉRÉS

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik