PSG: a szurkolók edzés után zaklatták a hátvédet – videó

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2022.03.18. 16:34
null
Kurzawa élete mostanság sem a pályán, sem azon kívül nem volt egyszerű (Fotó: AFP)
A Paris Saint-Germain szurkolói továbbra is nehezen tudják feldolgozni, hogy csapatuk kiesett a Bajnokok Ligájából. Szerdán, edzés után Layvin Kurzawát az autójában pécézték ki – írja a Daily Mail.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a PSG 3–1-es vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a Real Madridtól, így 3–2-es összesítéssel búcsúzott a sorozattól. A klubnál hatalmas csalódásként élték meg a vereséget és nemcsak a vezetőség, hanem a szurkolók is kikeltek magukból.

A közösségi médiában elkezdett keringeni egy videó, amin az látszódik, hogy a szimpatizánsok a csapat szerdai edzése után elkezdték követni Kurzawa autóját. A hátvéd megállt, majd össze is szólalkozott a drukkerekkel. A videót készítő személy a következő sorokat írta a videó alá: „Találkoztunk Kurzawával az edzőpályánál. Levadászunk mindannyiótokat.”

A történet érdekessége, hogy a francia válogatott labdarúgó még a párizsiak keretébe sem került be a szóban forgó találkozóra, sőt, a 2021–2022-es idényben még csak egy mérkőzésen, a Lille ellen 1–0-ra elveszített Francia Szuperkupadöntőn lépett pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik