Vb 2010: Aguirre szerint négy év múlva jobbak lesznek

Vágólapra másolva!
2010.06.27. 23:32
Magabiztosan győzte le Mexikót az argentin válogatott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében, és a legjobb nyolc közé jutott.
 

A mexikóiak szövetségi kapitánya, Javier Aguirre szerint nem kell túl sokat foglalkozni azzal, hogy az argentinok nyilvánvaló lesgóllal szereztek vezetést.Javier Aguirre szerint nem kell túl sokat foglalkozni azzal, hogy az argentinok nyilvánvaló lesgóllal szereztek vezetést.

„Nem is akarok sok szót vesztegetni a játékvezetőre – nyilatkozta a mérkőzés után Aguirre. – A lesgól után nem koncentráltunk eléggé, kaptunk gyorsan még egyet, onnan pedig már nem tudtunk felállni. Túl sok a fiatal játékosunk, sokan közülük még csak 21 esztendősek. Négy év múlva sokkal jobbak leszünk. Tíz-tizenegy nagyon jó fiatal labdarúgónk van, így tovább lehet menni azon az úton, amelyen idáig jutottunk. Ehhez viszont sok türelemre lesz szükség, de nincs más választásunk."

Megszólalt a tornán végig kiválóan futballozó Carlos Salcido is.

„Sokba kerültek nekünk a figyelmetlenségek és a játékvezető tévedése, de hát ilyen a futball. Sőt ilyen a világbajnokság: játszunk az argentinokkal, és kikapunk, de készen állunk rá, hogy újra találkozzunk velük."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik