Vb 2022: „1–0 Argentínának – bár az egyenes kiesésben még semmit sem találtam el”

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.12.13. 18:15
A sűrű bajnoki és válogatott program ellenére a magyar hokisok lelkesen követik a futball-világbajnokság eseményeit. Szilassy Zoltán és Falus Ádám is rendszeresen fogad a csapatán belül a meccsekre – bár eddig mindketten kevesebb sikerrel. Galajda Zsombor el se tudja képzelni, hogy Lionel Messi ne legyen világbajnok.

„A Gyergyó csapatán belül van egy góltotó játékunk, befizettünk egy alapösszeget és mindenki tippel. Rendes játékidőben 1–0-t írtam be Argentínának, bár az egyenes kieséses szakaszban még semmit sem találtam el, a csoportkörben volt néhány találatom. A csapaton belül a finn játékosok nagyon ügyesek ebben” – árulta el az NSO Tv-nek Szilassy Zoltán a Gyergyói HK vezetőedzője, aki ezen a héten a magyar jégkorong-válogatottat irányítja Fodor Szabolccsal egyetemben.

Az osztrákok elleni felkészülési mérkőzéseken több fiatal is bizonyítási lehetőséget kap, köztük a Svájcban légióskodó Falus Ádám, és a DVTK Jegesmedvékben remeklő Galajda Zsombor is. Abban mindketten egyetértenek, hogy Lionel Messinek fel kellene emelnie a világbajnoki trófeát, tehát, Argentínának szurkolnak a horvátokkal szemben. Míg a másik ágról Marokkó döntőbe jutásának örülnének.

Falus Ádám egyébként külön fogadást kötött a svájci csapattársaival a magyar labdarúgó-válogatottal kapcsolatban. Hogy mire fogadott, az kiderül a videónkból!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik