Vb 2018: „Xhaka és Shaqiri, a svájci albánok legyőzték Szerbiát”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.23. 10:02
Természetesen Albániában is téma volt a több albán származású futballistával felálló Svájc Szerbia elleni világbajnoki mérkőzése. Mint ismert, a svájciak Granit Xhaka és Xherdan Shaqiri góljával 2–1-re legyőzték a szerbeket.

„Xhaka és Shaqiri, a svájci albánok legyőzték Szerbiát” – írja címében az abcnews.al, cikkében hozzátéve, hogy a gólszerzők nem feledkeztek meg gyökereikről, és a gólörömük során kezeikkel a hagyományos albán sasmotívumot szimbolizálták.

Az rtsh.al is beszámolt arról, hogy Shaqiriék a nemzeti zászlón szereplő jelképpel ünnepeltek, de minden, a meccsel foglalkozó oldal kiemeli, hogy az albán származású futballisták szállították a győzelmet. „Xhaka és Shaqiri, a svájci albánok legyőzték Szerbiát” – írja címében az abcnews.al, cikkében hozzátéve, hogy a gólszerzők nem feledkeztek meg gyökereikről, és a gólörömük során kezeikkel a hagyományos albán sasmotívumot szimbolizálták.

Az rtsh.al is beszámolt arról, hogy Shaqiriék a nemzeti zászlón szereplő jelképpel ünnepeltek, de minden, a meccsel foglalkozó oldal kiemeli, hogy az albán származású futballisták szállították a győzelmet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik