Vb 2018: a marokkói öngól szerzője a meccs után megtudta, apa lesz

Vágólapra másolva!
2018.06.16. 13:43
null
Aziz Buhadduz (balra) öngólja vereséget jelentett Marokkó számára (Fotó: AFP)
Aziz Buhadduz, a marokkói támadó életének egyik legrosszabb pillanata volt, amikor pénteken az Irán elleni világbajnoki meccs 95. percben öngólt szerzett, így csapata 1–0-ra kikapott. Nem sokkal a lefújás után azonban óriási örömhírt kapott a St. Pauli futballistája…

 

 

„Csalódást keltő mérkőzés volt számomra és a csapat számára is – így Buhadduz a meccs után. – Keserű pillanat ez. Sajnos előfordul ilyen a futballban, most pont velem történt meg. Elnézést kérek a válogatottól és a 35 millió marokkói szurkolótól. Én voltam a hülye, de elbírom a nyomást. A társaim kiállnak mellettem, együtt harcolunk tovább. Remélem, sikerül legyőznünk Portugáliát! Nemrég tudtam meg a feleségemtől, hogy gyermekünk lesz. Ez boldoggá tesz.”

Reza Gucsannedzsad, az irániak támadója az Instagramon roppant sportszerű üzenetet küldött marokkói kollégájának.

„Ugyan személyesen nem ismerlek, de az életben néha nyersz, néha pedig veszítesz. Ne hagyd, hogy ez az öngól tönkretegyen! Mind profi sportolók vagyunk, ez hozzátartozik a futballhoz. Rendkívül büszke vagyok a hazámra, ám szerettem volna a legjobbakat kívánni neked további pályafutásodhoz” – írta a marokkói.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik