Wesley Snipes az angoloknál, Csötönyi irányítja az oroszokat – hasonmás-vb

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.30. 09:08
Mindenkinek van legalább egy hasonmása a világban, így az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon szereplő játékosoknak, szövetségi kapitányoknak is. Megkerestük, hogy az ismert emberek közül kik léphettek volna pályára, állhattak volna a kispadnál anélkül, hogy bárkinek gyanús lett volna a csere.

Mesut Özil és Enzo Ferrari hasonlósága azért is különös, mert a a németek középpályása 1988-ban nem sokkal az után született, hogy az olasz autóversenyző, a Ferrari autógyár alapítója elhunyt…Mesut Özil és Enzo Ferrari hasonlósága azért is különös, mert a a németek középpályása 1988-ban nem sokkal az után született, hogy az olasz autóversenyző, a Ferrari autógyár alapítója elhunyt…

Forrás: AFP
Forrás: AFP


A csoportkör után búcsúzó németek kapuját Manuel Neuer helyett akár a fiatal Tom Hanks is védhette volna. Némi szőke hajfesték, a göndör fürtök kiszárítása és voilá.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A híres amerikai zenész, Ike Turner (Tina Turner volt férje) már 11 éve nincs köztünk. Bár ha ránézünk a brazil Paulinhóra, akkor erről vannak kétségeink.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha már híres zenészek, a perui szövetségi kapitány, Ricardo Gareca szakasztott Iggy Pop.

Fotó: AFP
Fotó: AFP

Nem tudjuk eldönteni, hogy arra vagyunk inkább kíváncsiak, hogyan énekelné Guillermo Ochoa a Killing In The Name-t,? Vagy hogyan védené a Rage Against the Machine frontembere, Zack de la Rocha a mexikóiak kapuját?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem kételkedünk benne, hogy Ferdzsani Szasszi is megdobogtatja a női szíveket, de a One Directionből megismert Zayn Maliktól talán még hevesebben verne. Pedig mintha ikrek lennének.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha valamikor a jövőben Chris Hemsworth már nem akarja eljátszani Thor szerepét, akkor az izlandi Birkir Bjarnasonnak nyugodtan szólhatnak a film készítői. A labdarúgók rendelkeznek némi színészi vénával, biztos nem okozna gondot Bjarnasonnak a szuperhős megtestesítése.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Danny Welbeck ezekben a napokban legfeljebb csak a pályán színészkedhet, hasonmása, Wesley Snipes Az 57-es utassal azonban már akkor a mozikban hódított, amikor az angol csatár még csak járni tanult.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vajon feltűnne bárkinek is, ha kicserélnénk a svéd Jimmy Durmazt az ausztrál Mile Jedinakkel? A rangidősséget eldöntendő: Durmaznak előbb volt meggyőző méretű szakálla, mint az ausztrálnak.

Durmaz és Jedinak egy szép napon ugyanarra a szakállra ébredt (Fotó: AFP)
Durmaz és Jedinak egy szép napon ugyanarra a szakállra ébredt (Fotó: AFP)

A marokkóiak francia szövetségi kapitánya, Hervé Renard a közkedvelt Trónok harca egyik szereplőjével, a Jaime Lannistert játszó Nikolaj Coster-Waldau-val cserélhetne. Kérdés, hogy erre vágyik-e bármelyikük is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Seth MacFarlane mintha csak a kolumbiai Juan Cuadradóról mintázta volna a Cleveland-show Rallo Tubbsát. Bár azt nem tudjuk, hogy a szélső vajon az ötéves rajzfilmfigurához hasonlóan szereti-e a baseballt, a sült krumplit és a szuper cukrot, de a nőket valószínűleg kedveli.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ha Svájc és tenisz, akkor Roger Federer. A svájciak kapusa, Yann Sommer azonban nem rá, hanem Roger legnagyobb riválisára, Rafael Nadalra hasonlít. Vajon mit szólnának a svájciak, ha egyszer csak beállna a kapujukba a salakkirály?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Sokan örülnének, ha az argentin kispad mellett nem Jorge Sampaoli állna. Bár a hírek szerint egyébként is Messi a „főnök”, így akár Andre Agassinak is adhatná az utasításokat a cseréket illetően.

Forrás: AFP
Forrás: AFP
Goncalo Guedes és Nagy Dániel nemcsak a külsőségekben hasonlít egymásra, hanem mindketten szeretnek száguldozni is: a portugál csatár a futball-, a magyar autóversenyző a versenypályán.

Forrás: AFP, M1RA
Forrás: AFP, M1RA

Sztanyiszlav Csercseszov, az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya akár egy jó szivarral is ünnepelheti, ha csapata sikeres lesz a hazai rendezésű vb-n. Csötönyi Sándortól, a Magyar Ökölvívó-szövetség korábbi elnökétől nyugodtan kérhet tanácsot, milyet érdemes választania. A kezükben ugyanúgy állna.

Fotó: AFP, Mirkó István
Fotó: AFP, Mirkó István
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik