Vb 2014: Futballünnep lenne a brazil-argentin döntő - Ronaldo

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.08. 09:01
A 2002-es Brazília–Németország vb-döntőt két góljával eldöntő Ronaldo szerint a futball ünnepe lenne egy brazil–argentin finálé.

„Tudom, mindenki megijedt Neymar sérülése után, hatalmas veszteség számunkra, hogy nem léphet már pályára a tornán, de teljesen mindegy, milyen összetételben állunk ki, mindegy, melyik csapat ellen, mindig esélyesek vagyunk – mondta a 98 válogatott mérkőzésen 62 gólt szerző legenda, aki szerint egygólos brazil siker születik. – Amíg Felipe Scolari ott van, nincs miért aggódnunk. Kiválóan motivál, akit Neymar helyére tesz, azt biztosan feltüzeli. Aki helyettesíti, annak eltökélt szándéka lesz úgy futballozni, hogy senkinek se tűnjön fel Neymar hiánya."egygólos brazil siker születik. – Amíg Felipe Scolari ott van, nincs miért aggódnunk. Kiválóan motivál, akit Neymar helyére tesz, azt biztosan feltüzeli. Aki helyettesíti, annak eltökélt szándéka lesz úgy futballozni, hogy senkinek se tűnjön fel Neymar hiánya."

„A futballtörténelem csodálatos ajándéka lenne a Brazília–Argentína összecsapás – mondta a Barcelona és a Real Madrid korábbi futballistája. – A döntőben még sohasem találkozott a két válogatott, márpedig a Maracanánál nem is találnánk jobb helyet az ünneplésre. Persze addig még hosszú az út, nekünk előbb ki kell ejtenünk Németországot."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik