100 milliót érhetnek most a rossz tippek!

Vágólapra másolva!
2024.05.22. 14:53
A Vegas.hu egy ingyenes és rendhagyó tippjátékkal melegít a közelgő futball Eb-re, amelyen most az is kaszálhat, akinek fogalma sincs a fociról és még soha nem vett részt sportfogadásban. (x)
Fotó: Vegas.hu

Hibát hibára kell halmozni – a rossz tipp jól fizet!

Külföldön hatalmas népszerűségnek örvend ez a fajta fogadási játék, amelynek lényege, hogy a közelgő foci Eb mérkőzéseinek végeredményeire kell tippeket leadni, de a cél ezúttal a hibázás, tehát hogy ne a valóságban bekövetkező eredményt találja el a fogadó!

Mekkora a tét? Nagyon komoly! 100 millió forint!

Ekkora nyereményért ilyen jellegű, ráadásul teljesen ingyenes, legális fogadási játék még nem volt Magyarországon. Az izgalmas játékmenettel és a hatalmas nyereményösszeggel szeretnénk segíteni a ráhangolódást a várva várt Európa-bajnokságra. A „Tippelj rosszul!” játékban nem csak a futballrajongóknak, bárkinek érdemes tennie egy próbát, itt most tényleg mindenkinek esélye lehet a nyereményre. Mivel ezt a játékot azok is élvezni fogják, akik sosem találják el az eredményeket, úgy gondolom, hogy nagyon sok izgalmat fog hozni a résztvevők számára a következő pár hét” – mondta Tulik Ágnes, a Vegas.hu-t üzemeltető LVC Diamond Kft. marketingigazgatója.

A győzelmet érő, elhibázott tippeket az Európa-bajnokság kezdetéig, azaz június 14-ig kell megtenni. A feladat, a csoportkörökben zajló 36 mérkőzésre, majd pedig 4, szintén az Európa-bajnoksághoz, pontosabban a magyar csapat szerepléséhez kapcsolódó kérdésekre kell ROSSZUL válaszolni. 

A részsikereket is díjazzuk! A fődíj mellett további sportfogadási bónuszösszegeket is nyerhetnek a vegas.hu-n azok a játékosok, akik az egyes fordulókat rosszul tippelik meg.

A www.vegas.hu oldalon létrehozott ingyenes játékosfiókkal lehet regisztrálni a tippelésben való részvételhez, és már kezdődhet is az izgalmas játék a mesés nyereményért. 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik