Németország: Más búcsút kívántam volna magunknak – Boateng

Vágólapra másolva!
2019.03.05. 16:36
Mint arról korábban beszámoltunk, Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nem számít a jövőben Thomas Müllerre, Mats Hummelsre és Jérome Boatengre sem – utóbbi most a Twitteren reagált a szakember döntésére.

„Mindig nagyon büszke voltam arra, hogy a német válogatott mezét viselhettem, és 2014 nyarát sem fogom soha elfelejteni. Mégis valahogy más búcsút kívántam volna magunknak. Sok sikert a csapatnak a jövőben!” – írta a világbajnok Boateng a Twitteren. „Mindig nagyon büszke voltam arra, hogy a német válogatott mezét viselhettem, és 2014 nyarát sem fogom soha elfelejteni. Mégis valahogy más búcsút kívántam volna magunknak. Sok sikert a csapatnak a jövőben!” – írta a világbajnok Boateng a Twitteren.

Joachim Löw egyébként személyesen közölte döntését a Bayern Mönchen három játékosával. Bővebben IDE KATTINTVA olvashat a bejelentésről!

Jerome Boateng on Twitter

Ich war immer extrem stolz, das Trikot der Nationalmannschaft tragen zu dürfen und werde vor allem den Sommer 2014 nie vergessen. Dennoch hätte ich mir natürlich einen anderen Abschied für uns gewünscht. Viel Erfolg der Mannschaft für die Zukunft! @DFB_Team


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik