Eb 2016: mégis négy jegyet igényelhet a magyar szurkoló

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.01. 19:00
A 2016-os labdarúgó Eb honlapján korábban megjelent információkkal ellentétben mégsem kettő, hanem négy jegyet igényelhet egy magyar szurkoló a franciaországi torna mérkőzéseire.

Az UEFA honlapján korábban két főben korlátozták a személyenként egy-egy meccsre igényelhető jegyek számát, de az MLSZ keddi közleményében már négy jegy szerepel, és az Eb hivatalos jegyigényló rendszerében is módosították a mennyiséget, amely így hasonló ahhoz, amennyit Európa-szerte igényelhetnek a tornára kijutott válogatottak szurkolói.az MLSZ keddi közleményében már négy jegy szerepel, és az Eb hivatalos jegyigényló rendszerében is módosították a mennyiséget, amely így hasonló ahhoz, amennyit Európa-szerte igényelhetnek a tornára kijutott válogatottak szurkolói.

A válogatott szurkolói közül csak azok igényelhetnek jegyet, akik magyarországi lakcímmel rendelkeznek vagy magyar állampolgársággal – és természetesen ezt igazolni is tudják –, azaz a szurkolói kártya vagy szurkolói klubtagság (bizonyos országokkal ellentétben) nem feltétel. A jegyportál a magyar szurkolók számára december 14-től lesz elérhető.

A jelentkezési időszak január 18-ig tart, a szurkolók ezen időszak alatt választhatják ki, hogy melyik mérkőzésekre szeretnének jegyeket igényelni, és február végéig meg is kapják az UEFA visszajelzését. Nem kerül előnybe a jegyárusítás során az, aki korábban jelentkezik, ha több igénylés érkezik, mint amennyi helyet kap a magyar szövetség, az UEFA február 29-énkihirdeti a sorsolás útján sikeres szurkolók névsorát.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik