Válogatott: „Rengeteget védekezett, végig a nyakamban volt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.15. 09:20
Omar Elabdellaoui, a norvég labdarúgó-válogatott hátvédje a sorsdöntő Magyarország–Norvégia Eb-pótselejtező visszavágója előtt elmondta, noha csalódás volt számukra az első mérkőzés végeredménye, még korántsem dőlt el a továbbjutás kérdése.

„Csalódottak vagyunk az első kilencven perc miatt, de így van ez, amikor nem élünk a lehetőségeinkkel. Nem kaptunk meg egy tizenegyest, ami mindent megváltoztatott volna. Viszont még csak a csata felénél járunk, van még kilencven perc, ami a miénk lehet” – mondta Omar Elabdellaoui.Omar Elabdellaoui.

„Jó hangulat uralkodik a csapatnál, hisszük, hogy kezelni tudjuk a jelenlegi szituációt. Szerintünk jobbak voltunk a magyaroknál az első összecsapáson. Megvoltak a lehetőségeink, szerezhettünk volna egy, két vagy akár három gólt is. Vasárnap nem hibázhatunk, ráadásul most már jobban ismerjük az ellenfelünket is. Magyarországnak fegyelmezett, jó csapata van. A legjobb játékosuk a csapatkapitány – Dzsudzsák Balázs –, aki rengeteget védekezett az első meccsen, szinte hátvédet játszott. Folyamatosan ott volt a nyakamban. Kemény együttessel van dolgunk, amely nagyon jól védekezik.”

A Magyarország–Norvégia Eb-pótselejtező visszavágója 20.45-kor veszi kezdetét, az első találkozó egygólos magyar sikerrel zárult.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik