Euro 2012: A spanyolok szerencsésebbek voltak - Nani

Vágólapra másolva!
2012.06.28. 07:44
Búcsúzott a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságtól a portugál labdarúgó-válogatott, miután a Spanyolország elleni elődöntőben tizenegyespárbajban alulmaradt riválisával szemben. A portugál csapat alapembere, Nani szerint riválisuk csupán szerencsésebb volt.

„Sokat dolgoztunk azért, hogy bejussunk az elődöntőbe, amelyben szintén minden tőlünk telhetőt megtettünk a továbbjutásért, de a tizenegyespárbaj már egészen más” – mondta Nani, aki hiába értékesítette saját tizenegyesét, honfitársai közül kettő, Mutinho és Bruno Alves is hibázott.Nani, aki hiába értékesítette saját tizenegyesét, honfitársai közül kettő, Mutinho és Bruno Alves is hibázott.

„Megmutattuk, hogy ezen a szinten is képesek vagyunk minőségi játékra, még Spanyolország ellen is, amely csak szerencsésebb volt nálunk. Hittünk magunkban, így tudtunk lépésről lépésre jobb játékkal és nagyobb önbizalommal haladni előre, azt hiszem, hazánk büszke lehet ránk. Fiatal, tehetséges csapatunk van, Portugália előtt a jövőben még lesz lehetőség, hogy sikereket érjen el.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik