F1: a Manor autói Malajziában már tényleg elindulnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.18. 12:52
A Manor-istálló vezetői szerint biztosan nem ismétlődik meg az Ausztrál Nagydíjon látott eset, és Malajziában mindkét autójuk elindul már az első szabadedzésen is. Bernie Ecclestone éles kritikával illette a csapatot.

„Nem lett volna szabad engednünk, hogy ez a helyzet kialakuljon és a Manor esélyt kapjon arra, hogy ott legyen Ausztráliában. Akkor sem indult volna el az autójuk, ha fegyvert fogunk a fejükhöz. Szégyen” – mondta a hét elején Ecclestone, miközben sokan arra gyanakszanak, a Manor csak azért utazott el Ausztráliába, hogy autói átjussanak a gépátvételen, mert ezzel hivatalos szereplői a nagydíjhétvégének, és jogosultak a 2014-es idényben elért eredményért járó 40 millió dolláros FOM-jutalomra.

John Booth csapatfőnök elmondta, a Manor Malajziában bebizonyítja, hogy az F1-es mezőny méltó tagja.

„Teljesen más helyzetben érkezünk Sepanga, mint Melbourne-be. Legutóbb kapkodni kellett, hogy időben elkészüljünk, most viszont hétfőn érkezünk, kedden elkezdünk dolgozni, és biztos vagyok benne, hogy péntekre, az első szabadedzésre készen áll majd mindkét autónk – mondta Booth. – Megértem a cinikusokat, de Ausztráliában tényleg hittünk benne, hogy elindulhatunk. Minden beszállítónknak kifizettük a számlát.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik