F1: nagy energiákat mozgósított a Webberrel való csata - Hülkenberg

Vágólapra másolva!
2010.09.13. 15:44
Jó hétvégét zárt az Olasz Nagydíjon a Formula-1-es Williams-Cosworth, hiszen a csapat mindkét versenyzője, Rubens Barrichello és Nico Hülkenberg is pontszerzőként ért célba. Előbbi a tizedik helyen végezve egy, míg utóbbi a hetedikként zárva hat ponttal lett gazdagabb.

„Nagyon jól rajtoltam, már odaértem Nico mellé, amikor az első kanyarban a külső részre sodródtam, beragadtam Vettel mögé (aki rosszul startolt), és visszaestem. A futamon aztán megpróbáltam a lehető legnagyobb tempót diktálni, és végül sikerült Buemi elé kerülnöm. Végül is örülök annak, hogy sikerült legalább egy pontot szereznem" – mondta Rubens Barrichello, aki az idén immár a hetedik alkalommal végzett a pontszerzők között.

„Nagyon nehéz, de ugyanakkor remek nap van mögöttem. A rajtnál elveszített két helyemet azonnal visszaszereztem a sikánban. Ettől kezdve nagy csatát folytattam Webberrel, aki egy pillanatra sem hagyott fel az üldözésemmel. Ez hatalmas energiákat mozgósított bennem, és nagyon izgalmas támadás-védekezést láthattak a nézők. Remekül sikerült a boxkiállásom is, így teljesen elégedett vagyok az elért eredményemmel" – nyilatkozta Nico Hülkenberg, aki a tizennegyedik helyre lépett előre összesítésben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik