El: „Gulácsi megtapasztalhatta, mily hálátlan a kapussors”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.21. 16:14
null
A Salzburg hatalmas lehetőséget szalasztott el a Basel ellen (Fotó: Reuters)
Az osztrák lapok kis szomorúsággal, ám büszkén tekintenek vissza a Red Bull Salzburg labdarúgócsapatának 2013–2014-es európai kupamenetelésére – amely a svájci Basel ellen, a nyolcaddöntőben ért véget. A Basel győztes gólja előtt hibázó Gulácsi Péter teljesítményét szinte egységesen értékelik a helyi internetes portálok.

Az ORF értékelésében „kielégítőnek” (ez közepes, hármas osztályzatnak felel meg) minősíti Gulácsi teljesítményét, megjegyezve: az első gólnál esélye sem volt, ellenben a másodikban szerepet játszott a hibája. A Laola1.at kettesre értékelte (1 és 5 között osztályoznak, az egyes a legrosszabb) Gulácsit.

„Megtapasztalhatta, mily hálátlan a kapussors. A Basel első góljánál nem volt esélye a hárításra, ám a második nagyrészt az ő lelkén szárad. Ha már kijött, akkor el is kellett volna érnie a labdát” – írta a legnagyobb osztrák sportportál.

A Der Standard hasonlóképpen látta Gulácsi teljesítményét.

„Sokáig kellemes tétlenségben telt az estéje, csak akkor kellett munkába lépnie, amikor a svájciak veszélyes szögleteiket rúgták. Eleinte tökéletesen látta el a feladatát, az első gólnál nem hibázott, ám a második előtt elszámította magát, és ez végzetes következményekkel járt a Salzburg számára.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik