Torna: visszavonult a Fradi többszörös magyar bajnoka

B. L.B. L.
Vágólapra másolva!
2020.07.01. 15:42
null
A sportolóról korábban a Nemzetközi Tornaszövetség korláton elnevezett egy elemet (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/torna/torna/hirek/babos-adam-visszavonul" target="_blank">fradi.hu</a>)
Az FTC-Telekom és a magyar férfi tornaválogatott kiválósága, Babos Ádám bejelentette visszavonulását – tudatta a fradi.hu.

 

A többszörös magyar bajnok sportoló a sorozatos sérülések és a rehabilitáció váratlan nehézségei miatt döntött a visszavonulás mellett.

A sportolóról korábban a Nemzetközi Tornaszövetség korláton elnevezett egy elemet. Babos 2017-ben a tajvani universiadén szenvedett súlyos sérülést, de ebből még visszatudott térni, országos bajnokságon érmeket nyert, világkupán negyedik lett.

Tavaly augusztusban viszont rosszul ért talajt korlátgyakorlata végén, korábban műtött térdére rásérült, az újabb operáció után ismét elkezdte a rehabilitációs munkát, de úgy érzi, szervezete már nem bírja el azt a terhelést, ami a korábbiakhoz hasonló magas szintű versenyzéshez szükséges, így felhagy aktív sportolói pályafutásával.

A klubhonlap közleménye szerint Babos nem szeretne elszakadni a sportágtól és a klubjától sem.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik