NS: exkluzív interjú Ranierivel és Wozniackival; Itt van Amerika! – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.29. 23:30
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Ennél jobban nem alakulhat egy finálé, a 46. percben már 28–19-re vezetett a Veszprém, ám miközben feltámadt a Kielce, a magyar csapat leblokkolt, s végül hosszabbítás után hétméteresekkel vesztett. Simon József testközelből nézte végig a mérkőzést és tapasztalta meg a veszprémi játékosok bánatát. Tudósítás, nyilatkozatok, elemzések a drámai végjátékot hozó férfi kézilabda BL-döntőről.

46. percben már 28–19-re vezetett a Veszprém, ám miközben feltámadt a Kielce, a magyar csapat leblokkolt, s végül hosszabbítás után hétméteresekkel vesztett. Simon József testközelből nézte végig a mérkőzést és tapasztalta meg a veszprémi játékosok bánatát. Tudósítás, nyilatkozatok, elemzések a drámai végjátékot hozó férfi kézilabda BL-döntőről.

A labdarúgó-válogatott ausztriai edzőtáborozásának egyik fontos feladata, hogy a kapitány megtalálja azt a posztot, amelyen a lengyel gólkirály Nikolics Nemanja a csapat szempontjából a leghasznosabb lehet. Voleszák Gábor interjúja.

Hamiltont kárpótolták az égiek. Tavaly pechesen bukott el, most szerencsével nyert Monacóban a brit pilóta. Persze ehhez kellett a Red Bull hibája, ami talán Daniel Ricciardo első helyébe került. A helyszínről jelentkező Zsoldos Barna mindenről beszámol, ami a vasárnapi futamon történt, sőt ha már arra járt, megszólaltatta Caroline Wizniackit. A korábbi világelső teniszezőtől megtudta, hogy Hülkenbergnek, Péreznek és Magnussennek is szurkol. Sőt, kollégánk összefutott Claudio Ranierivel, az angol bajnok Leicester City szakvezetőjével, akit a bajnoki címről, a BL-döntőről és a magyar válogatott Eb-esélyeiről faggatott.

Mit gondolnak, mit csinál egy friss világbajnok a verseny után a szállodában? „Természetesen" azt elemzi, hol hibázott. Legalábbis Kovács Sarolta, a moszkvai világbajnokság aranyérmese így tett, de aztán rászóltak: nem mindegy, ő nyert. Többek között erről, a kabalákról, Barack nevű kutyájáról és a nyár közelgő feladatairól beszélgetett a bajnoknővel Klein Ron.

A hétfői jelszó továbbra is: Itt van Amerika. Négyoldalas mellékletünk tartalmából: Exkluzív interjú a New England Patriots korábbi rúgójátékosával, Meskó Zoltánnal, aki lehet, hogy visszatér az NFL-be, de ha nem, akkor sem unatkozik soha; Most kiderül, hogy a Pingvinek-e az erősebbek vagy a Cápák – az NHL nagydöntőjében a Pittsburgh és a San Jose küzd meg a Stanley-kupáért; Hasonlóak, mégis különbözők: a Golden State Warriorst egyelőre nem lehet a legendás Michael Jordan-féle Chicago Bullshoz mérni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik