Könyvbemutató: micsoda év volt! – Megjelent a Sport 2018

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.03. 16:41
null
Bemutatták a 2018-as sportévkönyvet (Fotó: Földi Imre)
Ha sokan szívesen is látnák inkább a jégen Knoch Viktort, hétfőn délután egy rövid ideig biztosan senki sem bánta, hogy a téli olimpián aranyérmes rövid pályás gyorskorcsolyaváltó tagja a pihenésnek szenteli az évet. Így ugyanis nem tartott a többiekkel Kazahsztánba, világkupaversenyre, és ott lehetett a Sport 2018 bemutatóján.

 

A Magyar Olimpiai Bizottság gondozásában megjelent könyvnek természetesen ő és társai a hősei, hiszen az ország történetének első aranyérmét szerezték meg a téli olimpián – ennek tiszteletére egyébként aranyszegéllyel jelent meg a könyv. Míg tehát a „kollégák” videóüzenetben méltatták a kiadványt, Knoch Viktor a délután legbájosabb vendégével, kisfiával érkezett a könyvbemutatóra.

„Hagyomány a családban, hogy karácsonykor évről évre beszerezzük a könyvet, jó magunkat most ilyen sok oldalon szerepelünk benne” – jegyezte meg Knoch még a videóban, amelyhez élőben hozzátette, mindennap ugyan nem jut eszébe a nem mindennapi siker, de az olyan alkalmakkor, mint a mostani, elérzékenyül.

Persze nem „csak” a pjongcsangi hősökről szól a sportújságíró-szövetség által működtetett Nagy Béla-program keretében készült Sport 2018, amelyet nagyjából nyolcvan szerző írt. Az egymillió karakter és hatszáznál is több kép minden fontos sportsikeréről megemlékezik.

Az olimpikonokhoz kapcsolódó hír, hogy hétfőn este tartották az Olimpiai Bajnokok Klubjának idei utolsó vacsoráját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik