Baji Balázs folyamatosan szót emel a 2023-as budapesti atlétikai világbajnokságért. A vb-bronzérmes gátfutó Vincze Szabolcsnak elmondta, hogy nem szeretne politikát belevinni a történetbe, őt kizárólag a sportág jövője érdekli, és sok társával egyetemben most azt érzi veszélyben...

Véget ért számunkra az U17-es futball-vb. Babják Bence brazíliai jelentéséből kiderül, miként búcsúzott a tornától az Ecuador elleni vereséggel Preisinger Sándor válogatottja.

Újabb rangadó vár a Fradira. Az Újpest, a CSZKA Moszkva és Mol Fehérvár után, újra a CSZKA előtt: ezúttal a tabellamásodik Mezőkövesd látogat az Üllői útra. Mindemellett a Puskás Akadémia névadója egykori csapatát, a Honvédot fogadja – minden, amit az OTP Bank Liga 11. fordulójáról tudni érdemes, két oldalon.

És ha szombat, akkor ezúttal is Hosszabbítás melléklet 8 oldalon – az Uruguay-sorozat újabb epizódjával, a lángok közül megmenekülő ralinavigátorral, a tragikusan fiatalon elhunyt bolgár futballikonnal, Georgi Aszparuhovval, a sznúker fenegyerekével, David O'Sullivannel és az immár kisgyermekes anyuka kajakbajnoknővel, Benedek Dalmával.