Bellator: Borics Ádám teljesen felépült

Vágólapra másolva!
2023.09.25. 13:34
null
Borics Ádám (jobbra) hamarosan visszatér a ketrecbe (Fotó: Getty Images)
Teljesen felépült súlyos sérüléséből, és várhatóan január környékén léphet újra ketrecbe Borics Ádám, a kevert harcművészetek sportága, az MMA egyik legnagyobb szervezeténél, a Bellatornál szereplő magyar harcos.

„Visszatértem, szerencsére most már százszázalékos vagyok. Öt héttel ezelőtt még el kellett végezni egy beavatkozást, egy hegszövetet távolítottak el, de már minden rendben” – nyilatkozta a 30 éves magyar sportoló az M1 aktuális csatornának.

Hozzátette, négy hét múlva utazik vissza az Egyesült Államokba, ahol megkezdi az alapozást arra, hogy a visszatérése előtti felkészülést maximálisan tudja végigcsinálni.

Jövőjével kapcsolatban megjegyezte, tovább tartott a rehabilitáció, mint ahogy szerette volna, így a korábbi decemberi terveivel ellentétben véleménye szerint inkább csak januárban tér vissza.

Tengerentúli sajtóhírek szerint könnyen elképzelhető, hogy a Bellatort hamarosan eladják vagy beolvad egy másik szervezetbe. Borics azonban elárulta, magasan jegyzett, élő szerződéssel rendelkező versenyzőként az ő pályafutását vélhetően ez nem fogja érinteni.

Borics tavaly októberben vívott világbajnoki címmérkőzést a sportág egyik legendájával, a brazil Patrício „Pitbull” Freirével úgy, hogy a felkészülés során keresztszalag-szakadást szenvedett a térdében. A dél-amerikai pontozásos győzelmet aratott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik