Jótékonyság: a törökök szövetségi kapitánya a világ segítségét kéri

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2023.02.09. 09:52
null
Súlyos földrengés sújtotta Törökországot (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, hétfő hajnalban és délelőtt több nagy erejű földrengés rázta meg Törökország déli részét és Szíriát, a legnagyobb rengés egyes mérések szerint a 7.8-as erősséget is elérte. A természeti katasztrófa halálos áldozatainak száma meghaladja a tizenegyezret. Stefan Kuntz, a török futballválogatott szövetségi kapitánya a világ segítségét kérte.


A török válogatott szövetségi kapitánya, Stefan Kuntz a közösségi médián keresztül üzent a világnak. A videóban segítséget kér Törökországnak, amelyet az elmúlt napokban több nagy erejű földrengés rázott meg. A videó végén láthatóak az adományozáshoz szükséges információk, a felajánlások a törökországi katasztrófavédelemhez jutnak el.

„Kedves Barátok, Szurkolók, Követők!

Biztosan hallottatok a törökországi földrengésekről. Emberek ezrei veszítették el édesanyjukat, édesapjukat, nagymamájukat, nagypapájukat, nagybátyjukat, nagynénjüket, gyereküket, testvéreiket és sokan másokat, akik az összedőlt házak romjai alatt vannak.

Több mint tíz várost érintettek a rengések, több mint 13 millió ember él ezeken a területeken. Sok barát kérdezte, hogyan tudna segíteni.

A Török Labdarúgó-szövetségnél létrehoztunk egy adománygyűjtő kampányt, amelyben részt vesznek válogatott játékosaink, a családom és én. Az adományt az AFAD számlájára fogjuk utalni, amely a török katasztrófavédelem bankszámlája, így biztos, hogy a támogatás a legmegfelelőbb helyekre fog eljutni.

A számla adatai a videó végén láthatóak. Kérlek, oszd meg ezt a videót, amilyen gyakran csak tudod, hogy a lehető legtöbb ember kaphasson segítséget.

Legyél német, török vagy más nemzetiségű a világ bármely tájáról!

Nagyon szépen köszönöm!”

Az utaláshoz szükséges adatokat tehát a videó végén, illetve az Instagram-bejegyzésben láthatják.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik