Csupasport: Cseke Lilla legnagyobb vb-élményei

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.08.30. 20:43
null
Fotó: Csupasport
Cseke Lilla, az Ultrabalaton női győztese éppen csak hazatért a 100 kilométeres világbajnokságról, máris billentyűzetet ragadott, hogy megossza legnagyobb élményeit a Csupasport olvasóival.

Szokták mondani, hogy a futás magányos sport... valóban, a pályán mindenki egyedül fut, de egy edzővel való készülés is csapatmunka, és sok verseny szinte kivitelezhetetlen megfelelő segítő(k) nélkül. Már a szervezés során is megmutatkozott, hogy igazi csapatszellem van köztünk, és így volt a verseny alatt is. Volt, akinek az edzője, másnak a családtagjai segédkeztek a frissítésben. Mivel edzőm, Szabó Gábor is futott, egyik csapattársunk, Tóth Szabolcs vállalta a frissítő szerepét és minden körben adta, amire szükségem volt. De az edzők, segítők minden egyes versenyzőre odafigyeltek, akárki haladt el a pályán, egy emberként mozdultak és kérdezték, mit szeretne. Végig éreztem, hogy jó kezekben vagyok – írja Cseke Lilla a Csupasporton vezetett blogjában.

Cseke Lilla élményei mellett oldalunkon Roll Andrással is beszélgettünk egy jót a fekvőbicikli előnyeiről, és igyekeztünk eloszlatni néhány tévhitet, valamint összegyűjtöttünk öt olyan túraútvonalat Karintiában, melyek nagyobb erőfeszítés nélkül, akár órák alatt teljesíthetők
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik