Csupasport: bringával ugratott a telefonra az extrém sportoló

T. N., S. Á.T. N., S. Á.
Vágólapra másolva!
2022.04.06. 19:32
null
(Fotó: Red Bull)
A skót Danny MacAskill különleges módszerekkel tesztelte az Apple termékek tokjait, amelyek jól bírták a látványos kísérletet.

A Csupasporton többször írtunk már a bringáskörökben óriási népszerűségnek örvendő Danny MacAskillről, aki egyszer különös módját választotta a nyaralásnak, máskor bebizonyította, hogy a bringázás a négy fal között is lehet élvezetes, de megmutatta, hogyan csobban kerékpárjával a Csendes-óceánba. Legnépszerűbb Youtube-videóit több millióan nézték meg, ráadásul a skót extrém sportoló idei első videójában sem hazudtolta meg magát, és újabb formabontó ötlettel rukkolt elő.

Az Apple termékeihez gyártott ütésálló tokokat tesztelte – természetesen a kerékpárjával. A sajátos kísérlet lényege, hogy Edinburgh utcáin különböző magasságokból ugrott rá bringájával a telefonokra, Ipadre és Macbookra, nyilvánvalóan abban bízva, hogy az általa is évek óta használt termékek tokjai valóban strapabírók. Merthogy a cég régóta úgy hirdeti magát, hogy ezek extrém körülmények között is védik az eszközöket.

A teljes cikket megtalálja a csupasport.hu weboldalon, ahol videót is nézhet a bringás kísérletéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik