Birkózó Eb: Ligeti lábra sem tudott állni, ellenfele mégis kifeküdt

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2022.03.30. 21:28
Ligeti Dánielt ketten támogatták le a szőnyegről, miután 125 kg-ban bronzérmet nyert a budapesti birkózó Európa-bajnokságon. Az interjúkat is ülve adta, miután a meccs közben úgy döntött a combja, hogy „elengedi magát”, s az utolsó három percet fél lábon birkózta végig. Ellenfele, a szerb Magomedgadzhi Nurasulov a végén mégis kifeküdt a fáradtságtól. 

„Kiújult a sérülésem az első menet végén. Egy hónapja elszakadt a combhajlítóm, nem nagyon reklámoztam. De Németországban a csodával határos módon összeszereltek, így fel tudtam készülni az Eb-re. Szóval, az utolsó három percben a combom úgy döntött, elengedi magát, így kicsit más meccs lett, de szerencsére megvan az érem” – nyilatkozta boldogan az NSO Tv-nek Ligeti Dániel, aki nyolc év után léphetett fel ismét a dobogóra Európa-bajnokságon.

„Páran már leveteránoztak, visszavonultattak, most meg ismét itt vagyok egy éremmel a nyakamban” – mondta ezzel kapcsolatban, videónkban pedig arról is beszél, más volt-e hazai közönség, a szombathelyi szurkolótábora előtt érmet nyerni.

BIRKÓZÁS
EURÓPA-BAJNOKSÁG (Budapest, BOK-csarnok)
Szabadfogás, 125 kg, bronzmérkőzés

Ligeti Dániel–Magomedgadzhi Nurasulov (szerb) 6:4

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik