Lóverseny: 300 milliót akar nyerni? Fogadjon lovakra!

Vágólapra másolva!
2018.04.19. 15:40
null
Akár a napi 300 milliós jackpotot is meg lehet szerezni egy tuti tippel…
Nem sokat változott a lóverseny 1827 óta, vagyis amióta az első versenyt lefutották hazánkban. Ugyan maga a verseny valóban ugyanarról szól az elmúlt 191 évben – ki lesz a leggyorsabb –, a lovakra való fogadás terén óriási változások zajlanak jelenleg – legalábbis a korábbi csaknem két évszázadban megszokottakhoz képest.

Nagyjából 70 évig tartott, mire Angliából megérkezett hozzánk az 1750-es években indult lóversenyzés, de még ekkora „lemaradással” is az elsők között volt a kontinensen az Osztrák-Magyar Monarchia, amely lóversenynek adhatott otthont.

A lósporthoz már akkor is hozzátartozott a szerencsejáték és a sportfogadás, amely azonban nem volt öncélú, sőt, egyenesen az innen származó bevételeknek köszönhette a sportág, hogy rohamos fejlődésnek indult, hiszen a mai napig az a cél, hogy a fogadásból befutó pénzeket visszaforgassák a sportág fejlesztésére.

Imperiál a hatvanas években kicsábított nagyon-nagyon sok embert, köztük sok ezer huszonéves fiatalt a lovira, akik viszont bő harminc év múlva kiöregedtek, s mára már szinte teljesen elfogytak, ezért generációs váltást kell végrehajtanunk, többek között ezért szervezzük az évi négy fesztiválunkat, és mondhatom, hogy jó úton járunk" – mondta Pécsi István, a Kincsem Park és egyben a Magyar Lóversenyfogadást-szervező Kft. ügyvezető igazgatója, aki némi betekintést is adott abba, hogyan, milyen módon lehet fogadni akár ezeken a fesztiválokon is.

FOGADÁSI KISOKOS
SZIMPLA FOGADÁSOK

Alaptét: 300 forint. Ennyibe kerül egy fogadás.

Tét fogadás: A futamot megnyerő lovat kell eltalálni. Ez a legősibb és legegyszerűbb játékfajta, egyben a többi fogadási forma esélyeinek alapvető meghatározója.

Hely fogadás: Azt kell megtippelni, hogy a kiválasztott ló a mezőny méretétől függően vajon az első kettő, vagy első három hely valamelyikén végez-e.

KOMBINÁCIÓS FOGADÁSOK

Befutó: Az első és a második helyen végző lovat kell eltalálni, sorrendben.

Hármas befutó: Az első három helyezettet kell sorrendben eltalálni. Itt lehet a legkisebb befektetéssel a legnagyobb nyereményt megszerezni.

NEMZETKÖZI FOGADÁSOK
Kincsem+ és Kincsem+ TUTI: itt az alaptét 600 forint. Az első öt lovat kell eltalálni lehetőleg helyes sorrendben, de már az első három eltalálásával is nyer a játékos. A jackpot napi 300 millió forint.

A fogadás szorosan hozzátartozik a lóversenyhez, és egy teljesen más élményszintre juttatja az embert, mintha nem játszana. Lényeges szempont, hogy a lóverseny egy ellenőrzött, kulturált és modern formája a sportfogadásnak. A világ nagy részén elterjedt rendszerrel szemben nálunk nem a bukméker ellen játszik a játékos. Mi a totalizatőr rendszert használjuk, vagyis a játékot szervező cég által szervezett fogadási játékban egymás pénzéért játsszanak a fogadók. A jutalékot természetesen a szervező leveszi magának, és abból finanszírozza a teljes ágazatot” – mondta a Park vezetője.

Aki mielőbb szeretné kipróbálni a lóversenyfogadást, annak nem kell feltétlenül kivárni a hétvégét. Az elmúlt évek fejlesztéseinek köszönhetően hétfőtől vasárnapig lehet nemzetközi futamokra is fogadni a bet.lovi.hu oldalon.

Napi átlagban harminc-negyven nemzetközi futamra is szervezünk fogadást a világ harmadik legnagyobb lóversenyfogadási cégével együttműködve. Itt mintegy húsz ország játékosai játszanak egymás ellen, ami azt jelenti, hogy őrületes pénzek forognak ilyenkor futamonként. A versenyeket online, élőben közvetítjük honlapunkon, a lovi.hu-n minden futam látható. Ezek javarészt francia versenyek, de vannak angol, német futamok, sőt néhány tengerentúli verseny is előfordul a kínálatban" – magyarázta Pécsi István.

A magyar fogadók számára több lehetőség is adott, hogy bekapcsolódjanak és fogadjanak a nemzetközi futamokra. Ilyen például a minden nap játszható Kincsem+ játék. Itt az első öt helyezettet kell megtippelni, de már akkor is nyer a fogadó, ha az első három lovat eltalálja – ráadásul, a fogadó szelvényen van egy véletlenül generált 1-3000 közötti szám, amely további nyereményre ad lehetőséget. Ennek a játéknak a jackpotja napi 300 millió forint, ami szuper jackpotos napokon 3 milliárd forintra emelkedik. A játéknak a gépi változatával, a minden lottózóban kapható Kincsem+TUTI-val érték el az eddigi legnagyobb hazai lóversenynyereményt, 26.6 millió forintot.

A fejlesztés persze nem áll meg ennyivel, a tervek szerint a jövő évben kiegészítésre kerülhet a jelenlegi lóverseny portfólió az ország csaknem 4500 lottózójában. Vagyis a jelenlegi kínálat mellett további hazai és a nemzetközi futamok is megjátszhatóak lesznek a lottózókban.

Egy országosan ismert, népszerű hálózatba kerülhet így be a lóverseny, ami óriási lépés és lehetőség számunkra. Ez a tervünk, és ez önállóvá teheti gazdaságilag a magyar lóversenyzést” – árult el részleteket a cégvezető a jövőt illető tervekkel kapcsolatban.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik