Sportkrém: kardot fogott a párbajtőröző - pengeváltás Emesével

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.18. 00:09
Sportkrém: a Nemzeti Sport vasárnapi mellékletéből ajánljuk.

A TARTALOMBÓLA TARTALOMBÓL

• A vadászvizsgát tett Polonkai Attilát kicselezte a róka

• „Mit szólnának a Madách Színházhoz? – kérdezte Szász Emese, amikor azt javasoltuk, hogy találkozzunk a kedvenc helyén. – A Deák téren van egy pub, az a törzshelyünk a baráti társaságommal, de szerintem legyen a másik nagy szerelem, a Madách Színház. Szinte minden darabot láttam, legutóbb a Mary Poppinst néztük meg a nővérem gyerekeivel.”

És a színház, amelyben éppen a József és a színes szélesvásznú álomkabát című darabhoz szerelték át a színpadot, feltárta kulisszatitkait a kiváló vívónő előtt. Szász Emese megnézhette a színpadot, az öltözőket és a kelléktárat is, és természetesen kézbe vehette a színház tőrjeit, kardjait, így a népszerű Spamalot kellékeit is.

„Nagy élmény volt ez a délután, ritkán adódik ilyen lehetőség az ember életében. Számomra tényleg ünnepi volt ez az alkalom, mert valóban a Madách a kedvenc színházam.”

Ha kíváncsi arra, Szász Emese miért hagyta abba az úszást, hogyan győzte le zárkózottságát, és miért élvezi az élet minden egyes percét, lapozzon bele a vasárnapi Sportkrémbe!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik