Ifjúsági olimpia: Záhonyi a nyolc között; hibátlan úszók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.19. 10:03
A nankingi ifjúsági olimpián Záhonyi Petra bejutott a női kardozók versenyében a negyeddöntőbe. Az úszok hibátlanul teljesítették a délelőtti előfutamokat.

Záhonyi Petra négy győzelemmel és egy vereséggel a második helyen fejezte be a csoportküzdelmeket, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A magyar kardozó a negyeddöntőben a török Fatma Zehra Koséval találkozik.Záhonyi Petra négy győzelemmel és egy vereséggel a második helyen fejezte be a csoportküzdelmeket, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A magyar kardozó a negyeddöntőben a török Fatma Zehra Koséval találkozik.

Az úszók versenyében Szilágyi Liliána 50 méter pillangón (27.11), Sztankovics Anna (1:09.68) és Sebestyén Dalma (1:10.44) 100 mellen biztosította helyét a középdöntőben.

Az asztaliteniszezők vigaszágán Szudi Ádám 3:2-es győzelemmel kezdett, így a 17–20. helyért játszhat a továbbiakban. A nőknél – ugyancsak a vigaszágon – Imre Leila az első két meccsét megnyerte, majd kikapott az olasz Giorgia Piccolinitől, ezzel befejeződtek számára a küzdelmek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik