NS HAJRÁ! játék: Nem hitt a szemének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.30. 10:03
null
Sass Rita nem hitt a szemének, amikor meglátta, hogy nyert az NS játékán (Fotó: Gy. Balázs Béla)
Hosszasan bolyongunk a labirintusra emlékeztető zuglói lakótelepen, ám végül csak megtaláljuk a keresett címet. A kaputelefon másik végén izgatott hangot hallunk, ami a nyeremény tudatában, valljuk be, egyáltalán nem meglepő. A harmadik emeletre baktatva halljuk, hogy nyílik az ajtó, aztán amikor felérünk, és Sass Rita meglátja a nyereményét, a Samsung Smart Led Tv-t – amelyet a lapunkban nagy sikerrel zajló Hajrá! nyereményjáték keretein belül nyert meg –, már szélesen mosolyog, szinte a nyakunkba ugrik.

Egyből be is navigálja munkatársainkat a szobájába, ahol nemsokára már nagy, széles képernyőn nézheti, amint Charlie Sheen felváltva fogyasztja a nőket és az alkoholt – merthogy érkezésünkkor épp a színész főszereplésével futó népszerű vígjátéksorozat megy.

„Ha lehet ilyet mondani, a legjobbkor jött a nyeremény, hiszen épp most romlott el a régi televízióm távirányítója. Még mindig nem hiszem el, hogy enyém lett ez a készülék, mikor lekapartam a címkét, és felhívtam a lapot, hogy nyertem, a vonal túlsó végén is megjegyezték, hogy a hangomból ítélve a föld felett járok” – meséli a nyertes.

Rita aztán egyből neki is esik a csomagnak, nézegeti, forgatja az új tévéjét. „Nem hittem volna, hogy ilyen nagy” – ismételgeti a csinos nyertes.

A lány egyébként boldog párkapcsolatban él, a nyerő lapszámot is párja kedvéért vette meg.

„A barátom rendszeres olvasója a lapnak, gyakran tippmixel, amiben nagy segítségére van az újságban található sportfogadási melléklet. A múlt héten azt gondoltam, meglepem, és megveszem neki az aznapi számot. Ezután láttam csak a címoldalon a nyereményjáték hirdetését. Nem bírtam kivárni, amíg hazaér, azonnal tudni akartam, nyertem-e. Nem hittem a szememnek, amikor megláttam a három egyforma ábrát” – mondta nevetve Rita.

A lánytól egyébként nem áll távol a sport világa, hiszen korábban a Vasas igazolt kézilabdázója volt, végül azonban egy súlyos térdsérülés véget vetett a pályafutásának. A kézilabda-közvetítéseket és a sportág híreit továbbra is nyomon követi, igaz, olykor nehéz végigülnie egy-egy mérkőzést.

„A mai napig gyakran eszembe jut, milyen kár, hogy nem lett belőlem kézilabdázó. Amíg játszottam, többnyire szélső voltam, és jól is ment a játék, de aztán egy sérülés után műteni kellett a térdemet, és mindennek vége lett.”

Ritának így maradt a szurkolás, illetve egy másik pálya, hiszen a lány jelenleg divattervezőnek tanul, és egy év múlva befejezi az iskolát.

„Szerencsére találtam magamnak más szenvedélyt, ez a világ valóban vonzó számomra, a sulin kívül is sokat foglalkozom a divattal, a ruhákkal, szeretnék majd ebből megélni” – mondta a nyertes.

A fotók elkészülése után kettesben hagytuk a szerencsés lányt friss nyereményével, aki nálunk jobban talán csak egyvalakit várt aznap: az apukáját, merthogy ő üzemelte be az új készüléket.

Nemzeti Sport HAJRÁ! Kaparjon és nyerjen mindennap! Regisztráció, nyertesek, játékszabályzat.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik