NS HAJRÁ! játék: Ahol a madár is jár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.28. 23:23
Újabb értékes ajándék talált gazdára a lapunkban nagy sikerrel zajló Hajrá! nyereményjáték keretein belül. Igaz, Papp Orsolyát, a MyAudio Series 7 Tablet nyertesét nem érte teljesen váratlanul a hirtelen ölébe pottyanó ajándék. „Hogy is mondjam finoman? Az elmúlt két hétben többször is előfordult, hogy a madarak épp fölöttem végezték a dolgukat, ami ugye azt jelenti, hogy az embernek hamarosan szerencséje lesz" – nevetett jókedvűen Orsi.

És valóban így lett, sőt a Tablet gazdájára már nyereményjátékunk első napján rámosolygott Fortuna. Ráadásul „győzelme" vakszerencse volt a javából, hiszen – mint elmondta – korábban nem volt rendszeres olvasója a most értékes nyereményeket is kínáló lapunknak.

„Amikor az újságosnál jártam, a címlapon lévő hirdetés szinte kiszúrta a szemem. Nem vagyok egy nagy szerencsejátékos, lottózni ezután sem fogok, de akkor arra gondoltam, egy életem, egy halálom, miért ne próbáljam meg. Arra azonban egyáltalán nem számítottam, hogy már rögtön az első napon nyerni fogok" – mesélte lapunknak a nyertes.

A csinos, derős tekintetű lány készségesen invitálta be lapunkat hatvani otthonába. Az első emeleti lakás ráadásul közvetlenül a pince fölött helyezkedik el, így a kínzó nyári kánikulában is kellemesen telnek a napok. Ennek persze többen is örülnek, hiszen a szobában élő háziállatok, a két csuklyás patkány sem gyullad meg a meleg napokban. A kellemes környezet ellenére Orsi sokat ingázik Hatvan és a főváros között, a mindennapokban egy médiaügynökségnél dolgozik Budapesten, és nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan végleg oda is költözik.

Bár nem rendszeres olvasója lapunknak, nem áll tőle távol a sport. „Korábban kézilabdáztam, igaz, csak alacsonyabb szinten. A nagy szerelmem azonban mindig is az úszás volt. Egy ideig próbálkoztam is vele, ám sajnos nem vagyok elég magas hozzá, így abbahagytam. A közvetítéseket azonban a mai napig nézem, így a jelenleg zajló barcelonai világbajnokságot is figyelemmel kísérem."

Bár elmondása szerint a Tabletet semmi pénzért nem adná ki a kezéből, a nyereményjátéknak nem csak Orsi látja hasznát. „A lapot továbbra is veszem, sosem lehet tudni. Ráadásul van férfi a háznál, tehát a megvásárolt lapszámok sem mennek kárba..." – magyarázta Orsi.

A jókedvű lány csak a fényképezőgép előkerülése után jött kicsit zavarba, mert – mint említette – a pózolás elég távol áll tőle. Ezúttal azonban vidáman mosolygott fotóriporterünknek, mi több, távozásunkkor azt mondta: nem bánná, ha a nyár folyamán még egyszer előkerülne lakásában a fényképezőgép...

Nemzeti Sport HAJRÁ! Kaparjon és nyerjen mindennap! Regisztráció, nyertesek, játékszabályzat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik