Birkózó-csb: változott a döntő helyszíne, a Fáy utcában dől el az elsőség

Vágólapra másolva!
2010.12.06. 10:50
Címkék
Az eredeti tervekhez képest változott a birkózó-csapatbajnokság helyosztóinak színhelye: szerdán 15 órakor a Fáy utcai sportcsarnokban kezdődik a program, amelynek slágere a Vasas–FTC döntő körülbelül 17 órától sorra kerülő visszavágója lesz. Az első összecsapást a piros-kékek 14–9-re nyerték.

Először az derül ki a Fáy utcában, hogy az NB II-ből melyik két csapat jut a felsőházba. Az első körmérkőzés után a sorrend: 1. Haladás VSE 2 győzelem, 2. Szigetvár 1, 3. UTE 0.

Ezt követi a bronzmérkőzés visszavágója, az első találkozón az Univer-Kecskeméti TE 14–10-re verte a BVSC-Dega együttesét. A döntő második meccsén az előnyben lévő Vasas hazai környezetben semmit nem akar a véletlenre bízni. Az eredeti helyszín, a BVSC-Ganz-birkózócsarnok helyett Angyalföldre, haza viszi az eseményt.

Az eseményre a belépés ezer (diákoknak és nyugdíjasoknak ötszáz) forintba kerül. Az Üllői úti, első összecsapáson a szép számú közönség hamisítatlan, fergeteges csb-hangulatot teremtett, s most a Vasas nemcsak a szőnyegen, hanem rendezésben és hangerőben is felül akarja múlni a zöld-fehéreket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik