Az egyesre koncentráló Benedek Dalma Fábiánnéval kezdi az új idényt

Vágólapra másolva!
2008.10.05. 12:41
Hétfőn megkezdődik az új szezon Benedek Dalma számára. A Dunaferr kajakosa korábbi edzőjével, Fábiánné Rozsnyói Katalinnal vág neki a felkészülésnek. Fábiánné köré a hírek szerint új csapat épül.
Benedek Dalma nem intett búcsút Fábiánnénak
Fotó: Czagány Balázs
Benedek Dalma nem intett búcsút Fábiánnénak
Benedek Dalma nem intett búcsút Fábiánnénak
Fotó: Czagány Balázs
Benedek Dalma nem intett búcsút Fábiánnénak
Nem sok mindent tud Benedek Dalma arról, hogy hol és kikkel folytatja a munkát, egy viszont biztos: Fábiánné Rozsnyói Katalin irányítása mellett dolgozik tovább.

– Jövőre mire figyel: az egyesre vagy a párosra?
– Egyértelműen az egyesre.

– Ez azt jelenti, hogy nem lát jövőt a Paksy, Benedek párosban?
– Hogy is szól a mondás? Soha ne mondd, hogy soha. Vagyis előfordulhat, hogy a jövőben, akár a közeljövőben ismét összeülünk Timivel. De egyelőre úgy gondolom, az egyes sokkal fontosabb számomra. Sok ember szemében szálka volt ez a páros, és ha azt vesszük, nem is jött be igazán, hiszen mindkét olimpiáról – volt, amikor csak centikkel – lemaradtunk. Timi tisztában van vele, hogy most egyesben vannak nagyobb ambícióim. Ezt el is fogadja, ettől függetlenül nem jelentem ki, hogy örökre elfelejtjük a mi párosunkat.

– Az első hírek arról szóltak, sőt Paksy saját maga állította, hogy hosszú időre Kanadába utazik. Most pedig azt hallani, Skóciában van nyelvtanulás céljából. Mi az igazság?
– Skóciában van, és decemberben hazatér. De erről a kérdésről inkább vele kellene beszélnie. Bár szerintem a lényeg az: intő jel, figyelmeztetés, hogy külföldre utazott egy világklasszis versenyzőnk, akit ugyan nem veszített el a sportág, de valójában ez is a levegőben lógott.

AZ INTERJÚ TOVÁBBI RÉSZÉT A NEMZETI SPORT VASÁRNAPI SZÁMÁBAN OLVASHATJÁK EL.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik