Lehet akármilyen hideg, ezzel nem fagyunk oda a kormányhoz

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2022.01.13. 12:52
Címkék
Az amerikai cég hamarosan piacra dobja a kormányra helyezhető kézmelegítőt, ami megoldást jelenthet a téli problémák egy részére.

Jó hír a kerékpározás kedvelőinek, hogy 2022-re sikerült megoldást találni arra, hogy télen ne fagyjon oda az ember keze a kormányhoz. Persze erre rögtön rávághatnánk, hogy arra eddig is ott volt a meleg kesztyű, ami igaz, csakhogy nyilván a viselése azért jelentősen ront az élvezeti értéken.


Arról nem is beszélve, hogy ha valaki esetleg kicsit keményebben edzene, az is fontos, hogy minél jobb legyen a kormány fogása. Márpedig ebből a szempontból a kesztyű korántsem tökéletes megoldás.


Na de most egy amerikai cég feltalálta a Polar Plugot.


Lényege, hogy a kormány markolatában elhelyezett kis rudak gombnyomásra negyedóra alatt negyven fokra melegszenek fel, biztosítva ezzel, hogy ne fagyjon oda a kezünk a kormányhoz.



A szerkezet egy töltéssel négy órát bír ki, az ára ugyanakkor egyelőre elég borsos, de még tesztelési fázisban van.


Akik hozzájárultak a tesztelés finanszírozásához, azok 95 euróért juthatnak hozzá, a piaci ára azonban a terv szerint 195 euró, azaz körülbelül hetvenezer forint lesz. Kérdés, megér-e ennyit vagy érdemesebb a kesztyűnél maradni. Mindenesetre legalább hamarosan lesz választási lehetőség.


https://www.youtube.com/watch?v=Q6qwqqXehiw&ab_channel=HarrisonHart

Borítókép: AFP

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik