A deszkás szépség ötletes karanténvideója

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2020.05.03. 13:48
Az otthona mellett a teqball- és a biliárdtudását is bemutatja Letícia Bufoni az Instagramján közzétett karanténvideójában.

A Csupasport is többször írt már Letícia Bufoniról, a sikeres és csinos brazil gördeszkás hölgyről, aki saját sportága mellett a futballt is imádja, és Neymarral is remek viszonyt ápol. A koronavírus-járvány alatt ő sem tétlenkedett, és a népszerű sportolók közül az egyik legötletesebb „karanténvideót” tette közzé az Instagramján, sőt, többrészes sorozatot készít arról, hogyan vészeli át ezt az időszakot.

Már több mint egymillióan nézték meg a videót, amelyben előbb a deszkáján végigsuhan impozáns Los Angeles-i otthonán, lök egyet a biliárddal, a teqball-asztalánál visszafejeli a labdát, megy egy kört a medencében az egyik barátja nyakában, szörfözik egy kicsit, majd újra gördeszkára pattan, végül csobban egyet a medencéjében.

„Szeretném, ha valamivel elviselhetőbb lenne ez az időszak, és szórakoztatóbb a családomnak és a barátaimnak, akik a karantén kezdete óta velem vannak.”

„Arra gondoltunk, felvesszük a mindennapi életünket, és ebből sorozatot csinálunk, amelynek az első része már látható is” – írta Instagtamján a huszonhét éves sportoló, aki már ötször nyerte meg az X Gamest.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik