Túl az ötszázon: az augusztusi csapat

Vágólapra másolva!
2019.09.01. 13:47
Enrico Maggiolának aligha jelentett túl nagy nehézséget csatlakoznia kihívásunkhoz, de az olasz profi mellett számos magyar futót is teljesítőink között köszönthetünk. Gratulálunk nekik – hamarosan sorsolunk!

Folytatódott 500 kilométeres kihívásunk, és a nagy meleg dacára természetesen sokan futottak augusztusban is. Ágoston Piró négy gyermek mellett is tud időt szakítani a sportra, majd a számos magyar és nemzetközi verseny győztese, a hónap közepén a Korinthosz 160-on is diadalmaskodó olasz Enrico Maggiola is azt mondta, az ilyen kihívásokhoz szeret csatlakozni. Bodács-Bálint Éva már két évtizede fut, reméljük, a tavalyi térdműtét után az idén még többet tud sportolni. Nedjalkov Bea a 300 méteres atlétikai pályától mára eljutott a maratonig, Kovács Gábor pedig már másodszor teljesítette a Korinthosz 80-as távját. Bara Éva büszke lehet a félmaratonok utáni maratonjára, míg dr. Nagy Katalin már családi összejöveteleket is szervezhet a futóversenyekre. A hónap utolsó napjaiban csatlakozott Magyar István, aki maga sem hitte volna, hogy sprinterből mára hosszútávfutó lesz, Paulovicz Mariannát a futás szeretete mellett a természet szépsége is a szabadba csábítja, Gyöngyösi János Tibor pedig a Fuszekli futóklub tagjaként rója évek óta a kilométereket.

Valamennyi augusztusi teljesítőnknek gratulálunk!

A hét elején kisorsoljuk havi nyereményeinket, és e-mailben értesítjük a nyerteseket. A kihívás folytatódik szeptemberben is, várjuk mindazok jelentkezését a csupasport@csupasport.hu címen, akik az első őszi hónapban tudták le május óta számolt 500 futókilométerüket. (Szeptemberben kivételesen már 24-én sorsolunk!) Ahogy közeledik az év vége, egyre könnyebb lesz a teljesítés!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik