Bolgár, litván, albán, montenegrói; Katinka Katinka ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.18. 23:18
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Sorsoltak a Bajnokok Ligája és az Európa-liga selejtezőjének első körére. A Ferencváros, a Mol Fehérvár, a Debrecen és a Budapest Honvéd is Dél- vagy Kelet-Európába utazik – kétoldalas összeállítás az esélyekről, az ellenfelekről, a múltról és a lehetséges jövőről.
Sorsoltak a Bajnokok Ligája és az Európa-liga selejtez
őjének első körére. A Ferencváros, a Mol Fehérvár, a Debrecen és a Budapest Honvéd is Dél- vagy Kelet-Európába utazik – kétoldalas összeállítás az esélyekről, az ellenfelekről, a múltról és a lehetséges jövőről.

Michel Platini őrizetben. Az egykori UEFA-elnök hányattatásáról, no meg a közelmúlt futballvezéreket érintő ügyeiről Szeli Mátyás készített összeállítást.

Kiprich József már öregnek érzi magát ahhoz, hogy visszatérjen Hollandiába. A Tatabánya és a Feyenoord egykori remek csatára ma is számíthat a holland klubban megkeresett és lekötött pénzére, közben idehaza úgy érzi, körön kívülre került, és nem is feltétlenül adná fel tatabányai nyugalmát. Viszont sajnálja, hogy nem volt otthon, amikor húsz holland motoros kereste fel a lakásánál. Bodnár Zalán interjúja.

Petrov Árpád majd csak Tokió után szeretne pezsgővel koccintani. Hosszú Katinka edzője bízik a jó kvangdzsui szereplésben; a két vegyes mellett csupán kiegészítő számként tekint a többire, amelyikben a bajnoknő elindul a vb-n, a riválisokkal pedig nem foglalkozik, Katinkának ugyanis Katinkát kell legyőznie – Kovács Erika interjúja.

És ha szerda, akkor ezúttal is Hajrá, foci! melléklet 4 oldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik