Videó: Rüdiger mutatta, merre lövi Kovacic a tizenegyest

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2024.04.18. 11:20
... és Lunyin kivédte a tizenegyest (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, a Real Madrid tizenegyesekkel ejtette ki a címvédő Manchester Cityt a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. A tizenegyespárbajban a harmadik sor előtt Antonio Rüdiger mutatta, merre fogja lőni tizenegyesét korábbi chelsea-s csapattársa, Mateo Kovacic.

Azt nem tudjuk, hogy Andrij Lunyin látta-e a német védő gesztusát (később azt nyilakozta, hogy tudta, merre lövi Kovacic a labdát), de egy biztos: az ukrán kapus kivédte a tizenegyest, és ezzel kulcsszerepet játszott csapata sikerében.

S ha már Andrij Lunyin: megmutatjuk, hogyan reagált a mérkőzést közvetítő orosz csatorna kommentátora arra, hogy az ukrán kapus megfogta Bernardo Silva pimasz tizenegyesét az előző sorozatban.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Manchester City (angol)–Real Madrid (spanyol) 1–1 (0–1, 1–1, 1–1) – 11-esekkel 3–4
Manchester, Etihad Stadion, 52 306 néző. Vezette: Orsato (olasz)
Manchester City: Ederson – Walker, Akanji (Stones, 112.), Dias, Gvardiol – Rodri – Foden, Bernardo Silva, De Bruyne (Kovacic, 112.), Grealish (Doku, 72.) – Haaland (Julián Álvarez, 91.). Menedzser: Pep Guardiola
Real Madrid: Lunyin – Carvajal (Militao, 111.), Nacho, Rüdiger, F. Mendy – Kroos (Modric, 79.), Camavinga, Valverde – Bellingham – Rodrygo (Brahim Díaz, 84.), Vinícius Júnior (Lucas Vázquez, 102.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Gólszerző: De Bruyne (76.), ill. Rodrygo (12.)
Továbbjutott: a Real Madrid, 4–4-es összesítéssel, 11-esekkel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik