BL: az Atlético Madrid saját repülőgépeket indít, hogy kivigye a szurkolóit Dortmundba

Sári RolandSári Roland
Vágólapra másolva!
2024.03.22. 20:56
Nagy segítséget nyújt az Atlético a szurkolói utazásához (Fotó: Getty Images)
Az Atlético Madrid hivatalosan bejelentette, chaterjáratokat indít a szurkolói számára, hogy megkönnyítse a kijutást a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre.

 

A madridi gárda  április 16-án a BL-negyeddöntők visszavágóján utazik Németországba a Signal Iduna Parkba. A Dortmund 4000 jegyet szolgáltatott a spanyoloknak a 81 365 néző befogadására alkalmas stadionban, majd az Atlético bejelentette, hogy támogatni szeretné a szurkolókat a kiutazásban.

„A klub tisztában van azzal, hogy szurkolóinknak milyen nehézségekkel kell szembenéznie, hogy megfizethető módon jussanak el a találkozóra. Emiatt a klub charterjáratokat indít, amelyen igen jelentős kedvezménnyel utazhatnak a csapatunk drukkerei. Ezúton szeretnénk megköszönni azt a hihetetlen támogatást, amelyet minden utunk során kapunk, ahová szurkolóink nagy erőfeszítésekkel érkeznek” – írták a közleményükben a „matracosok”.

Az egyik legismertebb spanyol sportoldal, a Mundo Deportivo arról számolt be, hogy a spanyol gárda saját légitársasága összesen három repülőt indít, amelyekkel 800 embert szállít ki Németországba, sőt még abban is segít, hogy a rajongók eljussanak a reptérről a mérkőzésre, majd onnan haza. A lap információi szerint a gárda minden utazót 200 euróval (körülbelül 80 ezer forint) támogat, ezzel lecsökkentve az összköltséget 320 euróra (körülbelül 130 ezer forint).

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik