BL: a brazil beszólt CR7-nek – „Le sem vette a szemét magáról”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.01. 16:23
A goal.com készített exkluzív interjút Bruno Henriquével, a brazil nevét sokan a Wolfsburg–Real Madrid Bajnokok Ligája-negyeddöntőn ismerték meg.

A 25 éves futballista a BL-negyeddöntő első, németországi felvonásán gólpasszal vette ki a részét a Wolfsburg 2–0-s győzelméből, de a visszavágón ő sem tudta megállítani Cristiano Ronaldót, akinek három góljával a királyiak kiejtették a „farkasokat”. Bruno Henrique szokatlan tapasztalatot osztott meg a háromszoros aranylabdásról.

Itt ép Marcelo nézi a hátát (Fotó: Action Images)
Itt ép Marcelo nézi a hátát (Fotó: Action Images)

„Cristiano az egyik legjobb focista a világon, soha nem reméltem, hogy egyszer ellene játszhatok. Elképesztő élmény volt” – emlékezett vissza a Real Madrid elleni találkozókra Bruno Henrique.

„Fantasztikus játékos, rendkívül technikás, erős és nagyon nehéz védekezni ellene, de azt hiszem, jól végeztem a feladatom. De nem ez volt az egyetlen, ami feltűnt vele kapcsolatban. Folyamatosan magát nézte a kivetítőn. Szinte az egész mérkőzésen” – pillantott vissza a brazil saját és CR7 teljesítményére a 2–0-s Wolfsburg-győzelemmel véget érő németországi találkozón.

Bruno Henrique karrierje nem átlagos, hiszen öt évvel ezelőtt még recepciósként dolgozott Brazíliában és amatőr szinten futballozott, amíg fel nem fedezte a Cruzeiro. A szélső egy évvel ezelőtt mutatkozott be a brazil élvonalban, 2016 januárjában került a Wolfsburghoz. Hét német bajnokin és két BL-mérkőzésen lépett pályára ebben a szezonban.

Gólpassza a Real Madrid ellen

„A futballistaélet nem könnyű, hálás vagyok mindenért, ami megadatott nekem. Volt, hogy éheztem, hostelekben éltem, parányi klubokban játszottam. Sok nehézséggel néztem szembe, keményen megdolgoztam azért, amim van.”

„Boldog vagyok Németországban, élvezem az itteni életet. Az ország gyönyörű és minden kiválóan szervezett, egyedül a nyelvvel vannak nehézségeim, de szerencsére sokan segítenek” – fejezte ki elégedettségét a Wolfsburg légiósa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik