BL: Szalaiék edzője a küzdést és a fegyelmezettséget dicséri

Vágólapra másolva!
2013.10.02. 08:25
A labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjában a Schalke második meccsét is megnyerte. A Basel elleni 1–0-s győzelemnek Szalai Ádám csereként beszállva, több mint egy félidőn át volt tevékeny részese. A gelsenkircheniek edzője, Jens Keller a találkozó után a gólszerző Julian Draxlert és a csapat küzdeni tudását dicsérte.

„Elképesztő lövés volt Juliantól, de ha őszinték akarunk lenni, tudtuk, hogy képes erre. Az egész csapat nagyon keményen dolgozott, és megküzdött a labdákért, ezért megérdemeltük a győzelmet. Boldogok vagyunk, hogy jó teljesítménnyel nyertünk egy erős ellenféllel szemben, még ha a vezetés megszerzése után védekezésre is kényszerültünk. Jól megterveztük a Basel elleni játékunkat, és hála a fegyelmezettségnek, nem is volt számottevő helyzetük, ami remek” – nyilatkozta a lefújás után Jens Keller, a gelsenkircheniek vezetőedzője.

„Próbáltuk a saját játékunkat játszani, de az ellenfél túl erős volt ma ehhez. Hiányzott a pontosság az utolsó passzoknál, és nem ez volt a legjobb napunk. A támadójátékosaink keveset tudtak hozzátenni a mérkőzéshez. A várakozás hatalmas volt a meccs előtt, de korábban is volt már nyomás rajtunk, és nem ebből fakadt a probléma. Mindent megpróbáltunk, de ma nem jött össze semmi. Alapesetben minden meccsen képesek vagyunk gólt szerezni, ám ma egyszerűen képtelenek voltunk a meglepetés erejével hatni” – mondta a bázeliek trénere, Murat Yakin.Jens Keller, a gelsenkircheniek vezetőedzője.

„Próbáltuk a saját játékunkat játszani, de az ellenfél túl erős volt ma ehhez. Hiányzott a pontosság az utolsó passzoknál, és nem ez volt a legjobb napunk. A támadójátékosaink keveset tudtak hozzátenni a mérkőzéshez. A várakozás hatalmas volt a meccs előtt, de korábban is volt már nyomás rajtunk, és nem ebből fakadt a probléma. Mindent megpróbáltunk, de ma nem jött össze semmi. Alapesetben minden meccsen képesek vagyunk gólt szerezni, ám ma egyszerűen képtelenek voltunk a meglepetés erejével hatni” – mondta a bázeliek trénere, Murat Yakin.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik