BL: Mourinho elárulta a Real szerdai kezdőcsapatát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.23. 18:52
null
José Mourinho nem titkolózik a dortmundi mérkőzés előtt (Fotó: Reuters)
José Mourinho megelégelte a Real Madrid dortmundi BL-elődöntőbeli kezdőcsapatáról szóló találgatásokat, és a keddi sajtótájékoztatón elmondta, melyik 11 játékosa kezd. Az egyetlen kérdőjel Ángel di María neve mellett van ott, az argentinnak kedden gyereke született.

 

„Szeretnék tudni, ki lesz a jobb és a bal oldali védőnk? Akkor íme a felállásunk a szerdai meccsre: Diego López – Sergio Ramos, Raphaël Varane,Pepe, Fabio Coentrao – Sami Khedira, Xabi Alonso – Cristiano Ronaldo, Mesut Özil, Ángel di María – Gonzalo Higuiaín" – mondta José Mourinho a dortmundi sajtótájékoztatón.

Mourinho talán megelégelte a találgatásokat, amelyek azután kezdődtek meg, hogy Marcelo megsérült. Álvaro Arbeloa eltiltás miatt nem játszhat.

„Ezzel a csapattal kezdünk. Az egyetlen kérdés Di María, akinek kedden idő előtt megszületett a babája, és emiatt nem biztos, hogy a megfelelő mentális állapotba tud kerülni a mérkőzésre. Remélem, nem lesz gond – folytatta Mourinho. – Iker Casillasszal szakmai kapcsolatunk van, felnőtt emberek vagyunk, akik elég tanultak ahhoz, hogy megértsék egymást."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik