A Liverpool 8-0-s győzelmére is a bundagyanú árnyéka vetül

Vágólapra másolva!
2007.12.05. 17:04
Német források szerint a Liverpool 8-0-s Besiktas elleni Bajnokok Ligája-győzelmére is a gyanú árnyéka vetülhet, és az UEFA a napokban vizsgálatot indíthat az ügyben. Elsősorban távol-keleti fogadóirodákban érkezett feltűnően sok tipp nagyarányú győzelemre.
Tiszta körülmények között született?
Tiszta körülmények között született?
Tiszta körülmények között született?
Tiszta körülmények között született?

A Süddeutsche Zeitung szerint a Liverpool történelmi győzelme – amely a legnagyobb arányú a labdarúgó Bajnokok Ligája fennállása során – is szerepel azon 26 találkozó sorában, amelyet az UEFA vizsgálatra érdemesnek ítélt az Europol számára.

Nehéz lenne feltételezni, hogy bundázott a két csapat, mindenesetre döbbenetesnek mondható a Besiktas összeomlása a meccsen, az 53. perc után hatszor is kapituláltak az isztambuliak.

A német újság értesülései szerint szokatlanul sok fogadás érkezett kiütéses angol győzelemre kevéssel a kezdő sípszó előtt.

Az UEFA - mint az elmúlt hét végén ismertté vált - egy 15 mérkőzést tartalmazó listát adott át az Europolnak, kérve az európai rendőri hatóság közreműködését a felmerült gyanú kivizsgálásában. A szervezet egyik munkatársa azt közölte, hogy a listán szereplő összecsapások között Eb-, Bajnokok Ligája- és UEFA Kupa-selejtezők egyaránt szerepelnek.

Korábban már az is kiszivárgott, hogy az augusztusi HSV-Honvéd UEFA Kupa-selejtező – amely a hamburgiak 4-0-ás győzelmével - és továbbjutásával ért véget – is rajta van az ominózus listán.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik